miercuri, 10 octombrie 2012

Vara - dormim pe sezlong

Vara este anotimpul preferat de marea majoritate si de ce nu ar fi asa? Vara este perioada cand majoritatea au concediu, vara este anotimpul cand copii iau vacanta, vara este plina de caldura ce ne impinge pe toti catre mare sau munte, vara este atunci cand lumea se simte cel mai bine, cand toti doresc sa se distreze si sa se relaxeze, cand toti ne permitem sa fim putini mai lenesi si sa ne bucuram de viata. In Romania atunci cand vine vara un lucru este sigur, sejur pe litoral.


Nimic nu te scapa mai bine de caldura decat valurile mari Negre, nimic nu te relaxeaza mai mult decat o bere rece pe sezlong si nici un solar nu iti ofera placerea de a te „praji” pe plaja.
Tinerii sunt si ei foarte atrasi de cluburile de pe litoralul romanesc care iti ofera cea mai buna oportunitate de distractie plus concertele de neuitat de pe plaja.
Litoralul romanesc ofera o varietate buna de statiuni dintre care:
1. „Batrana” Mamaia, principala statiune care inca mai atrage cel mai mare numar de turisti atat prin hotelurile sale de calitate, cluburile cele mai bune, dar si pentru evenimentele cele mai importante organizate acolo.
2. Eforie Nord, a doua statiune ca marime de pe vacanta litoralul romanesc, locul unde vrei sa mergi cu familia, unde vrei sa te odihnesti si relaxezi in liniste.
3. Costinesti statiunea Tineretului unde turistii pot gasi cazare ieftina si distractie maxima.
4. Vama Veche statiunea Rock-ului si gazda a numeroase concerte si festivaluri.
5. Neptun, Olimp si multe alte statiuni, fiecare cu caracteristica sa proprie ce iti va oferi o vacanta de neuitat.
In ultimii ani serviciile s-au imbunatatit, tarifele s-au mai redus, se organizeaza din ce in ce mai multe evenimente, ca dovada numarul mare de turisti veniti pe litoralul nostru in vara 2012.
Personal, astept cu nerabdare vara viitoare, anotimpul cand sunt cu adevarat liber, fericit si parca toata lumea este a mea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Share